Stichthage

entreehal

Entree by night

Kantoor voor professionals.

Stichthage is één van de meest markante kantoorgebouwen van Den Haag, gelegen boven op Den Haag Centraal Station.

Het gebouw beschikt over bijna 28.000 m2 kantoorruimte. Een keur aan organisaties heeft zich in Stichthage gevestigd. Door de grote, diepe vloeren is het gebouw bijzonder geschikt voor Het Nieuwe Werken.

Recent is Stichthage ingrijpend gerenoveerd. Hierdoor beschikt het gebouw over een uitnodigende entreelobby, hoogwaardige installaties en snelle liften.

Duurzaam

Door de ligging boven op NS station Den Haag Centraal biedt Stichthage de meest duurzame mobiliteit voor medewerkers en bezoekers. Daarnaast beschikt Stichthage over energielabel C en de verlichting is voorzien van daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie. De parkeergarage beschikt over laadpalen voor elektrische auto’s.

Vooraanstaande buren

In Stichthage is een keur aan vooraanstaande organisaties gevestigd. U vindt hier onder meer Aedes, Fonds Podiumkunsten, HTM Personenvervoer N.V., KiFiD, NS Stations, NS Opleidingen, Platform31, Regus en Wigo4it.

Regus biedt met flexibele kantoor- en vergaderruimten nog huisvesting aan een groot aantal kleinere bedrijven.

Huren in Stichthage

In Stichthage zijn weer diverse units beschikbaar. Het metrage varieert van 1.000 tot 4.700 m². De units beschikken over grote vloervelden die vrij indeelbaar zijn. Naast de perfecte OV-verbindingen kunnen huurders in Stichthage ook beschikken over een ruim aanbod van parkeerplaatsen in parkeergarage CS – New Babylon. Een perfecte uitvalbasis voor organisaties boven op het station Den Haag Centraal.

Uitmuntende voorzieningen

Door de ligging van Stichthage bovenop Centraal Station Den Haag zijn er vele voorzieningen onder handbereik. In de stationshal zijn vele horeca en winkelformules gevestigd. Direct naast Stichthage biedt New Babylon nog meer winkels en hotel New Hampshire.

In Stichthage is tevens een Regus gevestigd voor flexibele werk- en vergaderfaciliteiten.

In het station zijn onder meer AH to go, Starbucks, Etos, Hema, Sissy Boy, De Broodzaak, Leonidas, Julia’s, Kiosk, Jambelle, Bruna en Burger King gevestigd.